Despre Noi

Sistemul de pavaj pe care societatea noastră îl comercializează este realizat şi verificat în conformitate cu normele europene SR EN 1338 (pavaje), SR EN 1339 (dale) şi SR EN 1340 (borduri). Calitatea produselor depăşeşte normele legale impuse, producătorul de pavaj fiind în permanenţă preocupat de:

calitatea ridicată a materiilor prime de la furnizorii locali;
asigurarea internă a controlului calităţii în fiecare etapă a producţiei;
prestarea de servicii conexe: consiliere peisagistică, transport, montaj.

Avantajele sistemului de pavaj comercializat de societatea noastră rezidă, în special, în următoarele aspecte:

produsele îşi păstrează frumuseţea şi culorile vii pentru un timp îndelungat;
pavelele şi dalele sunt mult mai rezistente la intemperii, murdărie şi la soluţii de topire a gheţii pe bază de NaCl;
risc redus de apariţie a eflorescenţelor (pete albe la suprafaţa pavajului);
proprietăţi antiderapante conform normelor SR EN 1338, SR EN 1339 şi DIN 51097.

Garantăm rezistenţa la îngheţ şi sare de degivrare pentru toate produsele noastre. Pot fi utilizate numai soluţii de topire a gheţii care sunt indicate pentru beton (de ex. pe bază de NaCl). Soluţiile de topire a gheţii pe bază de sulfaţi pot provoca deteriorări ale betonului.

Pentru că avem încredere în produsele noastre, în echipa managerială, precum şi în valoarea ridicată a serviciilor pe care le prestăm, se acordă o garanţie de 5 ani în exploatare, cu respectarea condiţiilor specificate în certificatul de calitate şi garanţie.

Creaţi-vă ambientul mult visat. Bun venit… ACASA !

Avem un ţel ambiţios: ne dorim ca dumneavoastră să vă simţiţi bine în spaţiile amenajate cu produsele noastre!

Pavajele, dalele, precum şi celelalte produse din beton ale societăţii noastre vă ajută să îmbinaţi aspectul estetic cu cel funcţional, punând în valoare strălucirea aparte a grădinii sau terasei ori a aleilor şi căilor de acces ale căminului dvs.

Ne concentrăm pe calitatea şi pe designul spectaculos al produselor noastre, care îşi păstrează proprietăţile şi frumuseţea chiar şi după mulţi ani.

Suntem un partener creativ şi, totodată, competent, care oferă soluţii personalizate de amenajare a spaţiilor exterioare.

În concordanţă cu tendinţele momentului, am susţinut dezvoltarea unor sortimente optimizate din punct de vedere al raportului preţ / calitate, fapt ce înlesneşte amenajarea spectaculoasă a suprafeţelor, având costuri avantajoase.